Bedrijfsfeesten

Onze workshops en optredens zijn nu onder gebracht bij Dance Passion. Kijk ook op www.dancepassion.nl  

 

Met diverse professionele danseressen en gediplomeerde docenten verzorgen we naast wekelijks Zumba en buikdanslessen, ook spectaculaire optredens en gezellig workshops voor uw feesten en evenementen door heel Nederland.


Laat uw feest opfleuren met een optreden of workshop van Oriental Sensation:

Buikdans show

Salsa demonstratie

Workshop Buikdans 

Workshop Salsa

Workshop Zumba

Workshop make-up

Workshop aromatherapie

Workshop hand- en nagelverzorging

Voor meer info: mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel 06-30965599

 

Buikdans show
Laat u meevoeren door de exotische klanken van oosterse muziek en stap binnen in een magische oriëntaalse wereld en proef de sfeer van 1001 nachten!

De buikdanseressen van Oriental sensation brengen u een wervelende buikdansshow die geschikt is voor elke gelegenheid en elk publiek. Onze buikdans show is een uniek hoogtepunt van uw feest!

Wilt u nog meer spectakel?

Fakir act met glasscherven

Een adembenemende act, waarbij echte wijnflessen op een stuk kleed worden kapot geslagen en de buikdanseressen zullen vervolgens op de glasscherven gaan dansen.

Vuur-act

Een spectaculaire dans met brandende fakkels, vuurvreten en vuur over het lichaam strijken. Indien mogelijk dansen de buikdanseressen door de zaal, zodat het publiek van nabij zelf de hitte kan voelen. Boek de buikdanseressen van Oriental Sensation voor een spetterende buikdansshow!!!

 

Salsa demonstratie

Laat je in tropische sferen brengen op swingende salsa muziek vol passie en sensatie, en beleef vooral veel plezier op deze ritmische en vrolijke dans. Geniet van een swingend salsa demonstratie van onze salsa dansers. 

Combineer de salsa demonstratie met een salsa workshop zodat u zelf ook actief mee doet.

 

Workshop Buikdans

Iedereen krijgt een rinkelend heupsjaaltje om. Tijdens deze workshop zullen we verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar leren bewegen. De nadruk ligt op de heupen en het bekkengebied; het centrum van de dans. Onze buikdans workshop staat in het teken van plezier en gezelligheid. 

 

Workshop Salsa

Deze workshop is uitstekend geschikt voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en teambuilding.

Breng Latin sfeer om uw evenement nog swingerder te maken. Salsa Workshops is geschikt voor iedereen. Succes gegarandeerd!

In al onze workshops staat plezier en gezelligheid centraal. Afhankelijk van de grootte van de groep of de man/vrouw verdeling, wordt de les op maat gemaakt zodat iedereen na afloop met een lekker gevoel naar huis gaat.

We beginnen met een swingende warmingup waarbij alles wordt los geschud met het nodige lachen als resultaat.

Vervolgens leren wij ook de belangrijkste basis van salsa op een ongedwongen, swingende, gezellige en makkelijke manier zodat iedereen lekker mee kan doen. We gaan met elkaar dansen en wisselen van partner. Het duurt niet lang voor iedereen lekker staat te swingen.

 

De workshops kunnen zowel op één van onze locaties als op uw eigen locatie gegeven worden.

Uiteraard kunnen we ook naar uw wens en budget een arrangement op maat voor u samenstellen.

Voor meer info en boekingen mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel 06-30965599

 

Op al onze boekingen zijn onze voorwaarden van toepassing.

Share